Administratie uitbesteden

Hoewel de meeste mensen allemaal netjes de administratie bij houden zit men vaak wel met een aantal vragen. Zoals mag u computer bestanden afdrukken en vervolgens de computerbestanden verwijderen? Het administratiekantoor in Almere heeft daarop als antwoordt dat dit alleen maar wanneer uw administratie zo klein is dat een controle van de afgedrukte bestanden binnen een rdelijke tijd kan worden gedaan. Hiervoor moet u wel contact met de belastingdienst opnemen.

Opslagmedia

Wanneer u administratie op een computer voert en de administratie vrij groot is, is het meeste het beste om de controle ook met een computer te doen. Op deze manier kan een controle sneller uitgevoerd kunnen worden. De belastingdienst gebruikt zoveel mogelijk hun eigen computers en programmatuur gebruiken zodat ze niet aansprakelijk zullen zijn voor eventueel verlies of aantasting van  ieders gegevens. De gegevens kunt u op een diskette, cd, dvd of usb-stick zetten waarna het gecontroleerd wordt.

Het bijhouden van de administratie is ontzettend belangrijk. Niet alleen omdat het verplicht is, maar ook omdat het u inzicht in uw bedrijf geeft. Waaraan heb ik afgelopen maand veel aan uitgegeven? Welke uitgaven kunnen minder? Toch vergt het veel tijd. Tijd die u eigenlijk misschien beter kunt gebruiken voor uw bedrijf. Daarom kunt u het uitbesteden aan het administratiekantoor in Lelystad waar wij er voor zorgen dat uw administratie goed gedaan wordt.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Overig. Bookmark de permalink.