4 redenen om te kiezen voor ROMASS

Een storing aan je garagepoort, rolluik of schuifhek komt altijd ongelegen. Dan wil je zeker weten dat je het juiste bedrijf inschakelt om het te verhelpen. Een professioneel bedrijf dat je snel en goed verder helpt. ROMASS is zo’n firma, maar waarom zou je voor ons kiezen? Wij geven je 4 redenen.

24/7 storingen en interventies aanmelden

Wanneer je poort, rolluik of hek niet meer open of dicht wil, dan is dat vervelend. Logisch dat je het zo snel mogelijk hersteld wilt hebben. Op onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week uw storing aanmelden. Onze planning gaat er vervolgens mee aan de slag en zorgt ervoor dat er snel een technieker bij u langs komt voor een garagepoort of rolluiken herstelling.

20 Jaar vakkennis

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten garagepoorten, rolluiken en toegangshekken. Dan is het wel zo fijn, dat er een technieker langs komt die veel ervaring heeft. Hij is namelijk al veel storingen en problemen tegengekomen en heeft ze allemaal kunnen herstellen. Die defecte poort of rolluik van jou zal voor hem zeker geen probleem opleveren. Om ervoor te zorgen dat onze techniekers op de hoogte blijven van de nieuwste modellen poorten en technieken, worden ze elk half jaar bijgeschoold en getraind.

Alle merken en types poorten, rolluiken en toegangshekken

Zoals vermeld, zijn er ontzettend veel soorten poorten, luiken en hekken. Niet elke firma zal verstand hebben van al die types en merken. Bovendien heeft ook niet elk bedrijf de benodigde onderdelen op voorraad voor alle merken. Onze techniekers weten niet alleen veel van al die verschillende soorten en merken, zij beschikken ook over de juiste onderdelen (zoals motoren en torsieveren). Welk merk je garagepoort, rolluik of toegangspoort ook is, wij lossen het probleem voor je op.

Klantvriendelijk

Naast goede bereikbaarheid, uitstekende vakkennis en expertise hebben wij ook klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Zo werken we vanuit het No Cure No Pay principe. Ook hebben we een uitgebreid garantiesysteem en prima klachtenafhandeling. Kortom: alles om van u een tevreden klant te maken.

Maar waarvoor kun je nu precies bij ROMASS terecht?

Wij repareren en herstellen elektrisch bedienbare en handbediende garagepoorten, elektrisch bedienbare rolluiken en toegangspoorten. Naast het herstellen van je poort, rolluik of toegangspoort, doen wij ook periodiek onderhoud. Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat de kans op een storing of interventie wordt verkleind.

Mocht u nog meer redenen nodig hebben, neem dan een kijkje op onze website!

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.