Zadelkruk

Zadelkruk voordeel!

De nek is een klein maar belangrijk deel van ons lichaam en helaas krijgen steeds meer mensen last van hun nek. Veel klachten zijn terug te brengen naar spanningen (stress) en een verkeerd bewegingspatroon.

Door de digitalisering van de hedendaagse maatschappy zitten we met zijn alle steeds vaker achter een bureau, of dit nu op het werk of thuis is. Zouden we dit nu in een juiste zithouding doen dan is er nog weinig aan de hand maar dit is helaas bij veel mensen niet het geval. Vaak zit men met een ronde rug en naar voren hangende schouders. Deze verkeerde zithouding leiden niet alleen tot spanningen maar ook tot afslijtingen aan de wervelkolom. Dit kan leiden tot nek- en rugklachten.

Het is dus erg belangrijk dat u een goede rechte zithouding aanneemt. Zonder uw rug te bollen of uw schouders naar voren te laten hangen.

Zadelkruk

Een zadelkruk kan hier de oplossing zijn. Deze laat u namelijk dankzij zijn ergonomisch gevormde zadelzitting zitten in een actieve en natuurlijke werkhouding. Vanzelfsprekend is het belangrijk om regelmatig even te pauzeren en te bewegen.

Onderhoud zadelkrukken

Zadelkrukken zijn niet duur en eenvoudig te onderhouden. Het enige wat u nodig heeft is een handwarm sopje met een schoonmaakdoekje. Gebruikt u geen agressieve reinigingsmiddelen deze kunnen uw zadelkruk beschadigen.

Voor goede en betaalbare zadelkrukken kunt u terecht bij Zadelkruk-Tabouret.nl

* Wij verkopen ook comfortabele tabourets

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.