webwinkel met uitsluitend 2e hands merk kinderkleding

vintage-kids.nl

Het zijn moeilijke tijden: Alles wordt duurder en rekeningen blijven maar binnen stromen. En alsof dat nog niet genoeg is groeit uw kind ook nog eens als kool. Dat leuke shirt van vorig jaar past niet meer, om over de spijkerbroeken maar te zwijgen. Toch vindt u het belangrijk dat uw kind er netjes bij blijft lopen. Kijk daarom eens op vintage-kids.nl.

Wat is vintage-kids.nl?

Vintage-kids is een webwinkel met uitsluitend 2e hands merk kinderkleding. U vindt hier 1e klas kinderkleding van de beste merken voor een 2e hands prijs. De aangeboden kleding is altijd in goede staat, schoon en van de beste kwaliteit. U krijgt zo dus alle voordelen van de beste merken, voor een gunstige prijs. Zo zorgt u er niet alleen voor dat uw kind er goed uit ziet, hij of zij zal zich er ook fijn en zelfverzekerd in voelen.

Voor elk wat wils

Van jurkje tot romper en van schoenen to jassen. Op onze site vindt u een ruim aanbod van hippe en klassieke kledingstylen voor kinderen tussen maat 56 en 140. De 2e hands merk kinderkleding is makkelijk te bestellen in de overzichtelijke webwinkel en betaling gebeurd geheel veilig via i-deal. En bestellingen boven 30 euro worden zelfs gratis thuisbezorgd.

Kleding verkopen

Is uw zoon of dochter weer een maatje gegroeid? Dan kunt u op vintage-kids niet alleen terecht voor de mooiste merkkleding, u kunt er ook de te klein geworden kleding verkopen. Alle kleding die nog in goede staat is kan opgestuurd worden in onze speciale kledingzak. Deze wordt dan tegen een schappelijke prijs in de webshop geplaats. Wordt het kledingstuk verkocht? Dan krijgt u maar liefst 50% van de verkoopprijs! Ga naar www.vintage-kids.nl neem een kijkje in onze webwinkel en verbaas u over onze mooie kleding en lage prijzen.

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding met de tags , , . Bookmark de permalink.