Wat te doen als je een sloperij hebt gevonden?

Sloperij
Het vinden van een sloperij is tegenwoordig geen al te moeilijke opdracht meer met de komst van het internet. Je hebt er al snel eentje gevonden en je kan dan ook met bepaalde zaken rekening houden. Bijvoorbeeld of je de auto er heen moet brengen of dat de sloperij de auto bij jou op komt halen. Sommige auto’s kunnen de weg helemaal niet meer op door een ongeluk en voor die auto’s is het natuurlijk ideaal als de sloperij deze bij jou thuis op komt halen.

Professionele en betrouwbare sloperij
Maar als je jouw auto aan een autosloop verkoopt dan heb je nog een paar stappen te gaan voordat je echt helemaal van de auto af bent. Zo moet je onder andere de verzekering stopzetten zodat je niet premie betaalt. Dat laatste is onnodig natuurlijk en dom. Het is namelijk erg zonde om dat geld te betalen voor een auto die niet meer van jou is. Je kan de verzekering aantonen dat je de auto verkocht heb door het gekregen vrijwaringbewijs te laten zien. Je betaalt ook maandelijks een bedrag aan wegenbelasting maar dat wordt vanzelf ook stopgezet als je de verzekering gestopt hebt.

Als je jouw auto altijd gebruikte voor het vervoer richting je werk bijvoorbeeld dan kun je na het regelen van deze zaken op zoek gaan naar een nieuwe auto die je moet gaan vervoeren. Je kunt ook op de autosloperij terecht voor het kopen van een schadeauto. En je bent na het overschrijven van de auto die gesloopt wordt ook af van de auto die niet meer op je naam staat.

Van der Ven Autorecycling: 0165-559230

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.