Waarom is goed gevelonderhoud belangrijk

Gevelbekleding hout geeft woonruimte een frisse uiterlijk en vermeerdert tevens de taxatiewaarde aanzienlijk. De meest gebruikte categorie gevelbekleding is gevelbekleding van hout dat gecoat is met Medite Tricoya dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen zon. Deze spuitverf wordt toegevoegd met het gebruik van vakkundige verftechnieken voor het spuiten van verf op oliebasis. Onze gevelbekleding hout is van hoogwaardige kwaliteit en wordt meestal al in in ongeveer één dag gerealiseerd.
Een recent uitgevoerd project van ons is een grote bedrijfshal in Boekelo waarbij onze medewerkers de gehele voorkant van een laag coating voorzien hebben. Als u graag wilt dat u geen last meer heeft van groene aanslag op uw bedrijfspand, kan het zomaar voorkomen dat uw koopwoning meer waard is bij verkoop of taxatie van de woning.

Waarom het belangrijk is uw gevel goed te onderhouden

Onze collega’s komen van tevoren bij u ter bezichtiging om de klus in situ te observeren, zodat wij het aantal werkuren kunnen evalueren. Met behulp van deze gegevens kunnen wij een passende prijsopgave aanleveren. Om u een helder beeld te geven van de gevelbekleding, hebben wij foto’s geplaatst van ons laatst gerealiseerde werk. Daarom leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede gevel impregnatie. Zo zullen wij het oppervlak nooit spuiten voordat het is afgeschuurd. Wist je dat wij juist niet gebruik maken van een lichte spraytechniek omdat onze werkzaamheden dan vier keer zo lang duren? Wij maken gebruik van een krachtigere spuittechniek.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.