Waag jij je aan de loterij?

De loterij, het blijft een dingetje. Velen van ons doen al tijden mee, sommigen van ons denken er al tijden aan om mee te doen en sommigen dromen alleen maar over hoe het zal zijn om een loterij te winnen. Natuurlijk is het heel verleidelijk om met een loterij mee te gaan doen als je miljoenen euro’s voorgehouden krijgt.

 

In Nederland alleen al zijn er heel veel loterijen was je gewoon aan mee kan doen doen. Al deze verschillende loterijen kunnen nog wel eens verwarrend zijn, want aan welke moet jij nou meedoen? Wat is nou de loterij die het beste bij jou past? Loterijen willen namelijk nog wel eens van elkaar verschillen. Er zijn daardoor heel veel mensen die wel mee willen doen aan een loterij maar gewoonweg niet weten met welke ze nou mee moeten doen.

 

Welke loterijen zijn er dan allemaal? Nou je hebt natuurlijk de staatsloterij, de postcode loterij, de vriendenloterij, de lotto, de bankgiroloterij, de eurojackpot en ga zo maar door. Het is een ontzettend lange lijst aan loterijen waar jij rekening mee moet houden. Allemaal verschillen ze ook weer van elkaar wat het weer niet makkelijker voor je maakt. De een heeft weer een voordeel hier en de ander heeft weer een voordeel daar. Het is altijd verstandig om goed te kijken naar de winkansen, de uitkeringspercentages, wat de jackpot is en wat de prijs per lot is.

 

De een kan het bijvoorbeeld meer de moeite waard vinden om mee te doen met een loterij die een hele hoge jackpot heeft maar misschien ook weer een minder grote kans om te winsen. De ander doet weer liever mee met een loterij die een lage prijs per lot heeft. Dit zijn bijvoorbeeld de lotto en de eurojackpot. En weer anderen mensen zijn misschien weer op zoek naar andere dingen in een loterij. Het is daarom per persoon gewoonweg heel erg verschillend. De site van vergelijk loterij biedt jou een overzicht van alle loterijen met al hun voor- en nadelen. Op deze manier kun jij voor jezelf de juiste keuze maken wat betreft welke loterij jij je aan gaat wagen.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.