Vrouwen niet kunnen parkeren!

Uit onderzoek van de landelijke parkeerbeheer organisatie is gebleken dat vrouwen absoluut niet kunnen parkeren. Van de 100 fout geparkeerde auto’s was 95% vrouw. In het onderzoek is alleen gekeken naar auto’s die door slecht parkeren een boete hebben gekregen. Verkeersregelaar Amsterdam ziet ook vaak dat vrouwen verkeerd parkeren, denk aan banden op de stoep, de auto half op straat enzovoort.

Vrouwen hebben nou eenmaal een gebrek aan ruimtelijk inzicht. Hoe graag de dames het ook willen, het parkeerprobleem wordt zelfs niet met tientallen jaren aan emancipatie van tafel geveegd. Wij mannen hangen de vlag uit want de man wil op zoveel mogelijk fronten beter zijn dan de vrouw.

Waarom kunnen vrouwen dan niet inparkeren, het schijnt zo te zijn dat vrouwen prima twee dingen te gelijk kunnen. Als een daarvan maar praten is en niet het insturen van een auto en het ook nog letten op de spiegels. Laten we het er maar niet overhebben als de dames dan ook nog praten.

Verkeersregelaar Den Haag hoopt toch dat de vrouwen beter gaan parkeren want het wordt steeds een groter probleem in de binnenstad. Er zijn cursussen die vrouwen leren inparkeren maar misschien is het beter als de dames een auto aanschaffen die zichzelf kan inparkeren.

Want dames jullie kunnen niet overal goed in zijn.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Overig. Bookmark de permalink.