Voorkom slijtage van je industriedeuren

industriedeuren moeten veel weerstaan. Van extreme weersomstandigheden tot intensief gebruik. Het is dan ook onvermijdelijk dat er slijtage ontstaat. Daarom is het slim om een kapotte industriedeur te voorkomen door regelmatig een onderhoudsbeurt in te plannen. Voor veel bedrijven is het zeer belangrijk dat industriedeuren goed functioneren. Dit omdat ze vaak een toegangsweg zijn voor goederen, personen en voertuigen. Stilstand van een industriedeur kan ervoor zorgen dat bedrijfsprocessen in gevaar komen. Met jaarlijks onderhoud zorgt u ervoor dat de kans hierop wordt verkleind.

Wat houden de onderhoudsbeurten in?

Bij een preventieve onderhoudsbeurt komt een van onze ervaren monteurs de staat van de industriedeur inspecteren. Daarbij wordt gelet op algemene staat, veiligheid, preventie van storingen, peakforce controlemeting en of de deur bijgesteld moet worden. Voor bedrijven is het wettelijk verplicht om industriedeuren en docksystemen jaarlijks te laten onderhouden en keuren volgens de vastgestelde normen. De Arbodienst en Europese wetgeving hebben de NEN-normen opgesteld waaraan een deur moet voldoen. Dit om de veiligheid van personeel te waarborgen en een veilige werkomgeving te creëren. De monteurs van ROMASS onderhouden de deuren op basis van de vastgestelde normen waardoor je deuren altijd voldoen aan de wettelijke eisen.

Voordelen van onderhoudsbeurten

Bij een preventieve onderhoudsbeurt komt het regelmatig voor dat onze monteurs een probleem in de kiem smoren nog voor deze tot een storing kunnen leiden. Hiermee worden veel vervelende situaties en dure reparaties voorkomen. Verder zorgen periodieke onderhoudsbeurten ervoor dat de levensduur van de industriedeuren worden verlengt waardoor u langer plezier kunt hebben van de industriedeur.

Welke typen en merken industriedeuren komen in aanmerking?

Alle merken en typen deuren kunnen onderhouden worden door de servicemonteurs van ROMASS Business. Een aantal veelvoorkomende merken zijn:

  • Crawford
  • Novoferm
  • Somfy
  • Berner

Hoe werkt het?

Je kunt op onze site zelf een onderhoudsbeurt inplannen door een contract aan te vragen. Geef hierin de aantallen aan en om welk type deuren het gaat en onze medewerkers nemen direct contact met je op om de afspraak in te plannen en te bevestigen. Er komt dan zo snel mogelijk een servicemonteur bij u langs om de zaken te bekijken en te bespreken.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.