Voorkom bedrijfsfraude

Regelmatig zien we op de werkvloer dat er spullen van collega’s worden ontvreemd. Ook bij de supermarkt waar ik al een aantal jaren heb gewerkt deed dit voorval zich voor, aangezien er dagelijks een te kort in de kassa lag, en hiervoor werden altijd de verkeerde mensen aangekeken. Zelf had ik al een geruime tijd door dat het niet helemaal pluis was op de werkvloer, en heb ik vervolgens een melding gemaakt bij mijn baas over een aantal werknemers. Hij heeft vervolgens contact op genomen met de bedrijfsrecherche genaamd Rebuss, die bij ons op de werkvloer onderzoek ging doen.

Fraude voor vele euro’s

Uit het onderzoek bleek dat ik altijd gelijk heb gehad, en dat ik precies de goede personen heb aangewezen voor de fraude. Het was een groep in de supermarkt niet fraudeerde en op deze manier vele honderden euro’s heeft buitgemaakt, en met hun vriendengroep in de weekenden van het geld uit gingen die zij hadden buitgemaakt op het werk. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en de personen zijn hier dan ook voor gestraft.

De dank gaat voornamelijk uit naar de bedrijfsrecherche die geweldig hun werk hebben verricht! Bekijk hun website voor hun diensten en voorkom bedrijfsfraude.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.