Vogel door mijn voorruit

Afgelopen jaar heb ik een heel veel geluk gehad. Een vogel reed vol tegen mijn autoruit aan, waardoor deze open barstte. Gelukkig had ik geen auto’s achter mij, en was het gewoon overdag en kon ik vervolgens mijn auto rustig aan de kant zetten. Echter had dit veel ernstiger kunnen aflopen, want op een drukke weg zou dit wel eens anders afgelopen kunnen zijn. Echter bleef het dit keer gewoon bij de kosten van een ruit reparatie.

Nadat ik mijn auto aan de kant van de weg had gezet, kwam vervolgens al snel de ruitspecialist richting mijn locatie. Zij vervingen de ruit op locatie, waardoor ik niet veel later mijn route kon vervolgen. Op diezelfde dag had ik via mijn mobiel naar een ruitspecialist gezocht, en deze heb ik vervolgens gelijk gebeld. Deze kwam zoals eerder aangegeven heel snel ter plaatse, om mijn ruit op een correcte wijze te vervangen.

Het is een ervaring wat je natuurlijk niet graag meemaakt, gezien het feit dat je natuurlijk wel schrikt op het moment dat er vogel door je voorruit vliegt. Echter is dit gelukkig allemaal heel erg meegevallen, en heeft de reparatie ruit ook niet teveel tijd gekost. Dit heb ik allemaal te danken aan de ruitspecialist.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Overig. Bookmark de permalink.