Verslavingszorg heeft me goed geholpen!

Verslavingszorg heeft me verbaasd over de kwaliteit. Ik was namelijk zelf altijd heel erg tegen de verslavingszorg. Mijn gedachtegang was anders dan anderen terwijl ik dat zelf niet doorhad. En daar zat nu juist net het probleem. Ik wist niet dat ik fout dacht en dat heeft me uiteindelijk de nek omgedraaid, maar ben nu weer helemaal op het rechte pad

Rustige benadering

Ik heb me eigen buurman namelijk helemaal verslaafd zien worden aan een spul waar niemand graag verslaafd aan raakt. Het gaat er hier verder niet om wat van spul het was. Het was in ieder geval echt een troep! Nu zul je vast denken “Huh? Maar in de vorige alinea verteld de schrijver dat zijn nek is omgedraaid”. Dat klopt. Dit komt omdat ik  me schuldig voelde tegenover mijn buurman dat ik hem nooit geholpen heb met de verslavingszorg, want dat was iets wat hij echt nodig had. Ook al kon ik heel goed met hem. De verslavingszorg heb ik nooit gezien als hulpmiddel, maar dacht dat hij daardoor alleen maar meer op het verkeerde pad zou komen. Hij zei ook altijd dat wanneer ik hem bij de verslavingszorg aanmeldde onze vriendschap over was

Hulp bij verslaving

Maar deze hulp bij verslaving had hij echt nodig. Uiteindelijk heeft me vrouw hem aangemeld en daar is hij mijn vrouw nu nog steeds dankbaar voor. De hulp werkt echt en hij is nu helemaal op het rechte pad gekomen. Dat geldt hetzelfde voor mij. Ik zie in dat de verslavingszorg echt een uitkomst is gebleken voor mijn buurman en mij, want ik heb m’n oude vertrouwde buurman weer terug! Top!

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.