Vaccinaties voor uw reis

U gaat een reis maken naar het buitenland? Vergeet niet de vaccinaties die daarbij horen. In het buitenland loopt u namelijk een risico op infectieziekten, zoals Malaria. Bij Thuisvaccinatie geven ze u graag advies en tips over de reisvaccinaties. Zo gaat u zorgeloos op reis en komt u gezond weer terug naar huis.

Vaccinatie wanneer het u uitkomt

Bij Thuisvaccinatie werken ze met erkende artsen die bij u langs komen wanneer het u uit komt. Heeft u vaccinaties nodig voor uw reis? Maak een afspraak en ze komen gewoon bij u aan huis. U kunt zelfs ’s avonds of in het weekend een afspraak maken. Moet u veel werken? Geen probleem, dan komen ze bij u op het werk langs. Een groot voordeel; u betaald hier geen extra kosten voor. De vaccinaties worden vaak vergoed door de verzekeraars.

Vaccinatie Almere

Woont u in Almere? Dan kunt u via de link vaccinaties Almere een afspraak maken. U vult het formulier in en er staat snel één van de artsen bij u op de stoep. Het is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Op de site kunt u ook veel informatie vinden over de vaccinaties die u nodig heeft. Wees verstandig en begin bij Thuisvaccinatie met de voorbereidingen voor uw reis.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.