Uw vereniging van eigenaren

Wat is een VvE?

Een VvE, een  Vereniging van Eigenaren. Wanneer u een appartement koopt, koopt u juridisch gezien eerst het appartementsrecht. Dit geeft u het recht op het exclusieve gebruik van een privégedeelte van het complex. Daarnaast wordt u mede-eigenaar van het gebouw waarvan uw appartement een deel is. U heeft dus het recht gebruik te maken van de gemeenschappelijke ruimtes van het hele gebouw. Daartegenover staat dat u als mede-eigenaar verantwoordelijk bent voor het hele complex, ook financieel dus. Om dit hele proces goed te laten verlopen heeft de wetgever vastgelegd dat alle eigenaren binnen een complex lid moeten worden van een Vereniging van Eigenaren. Dit is verplicht en gaat ook automatisch.

Waarom het beheer van uw Vereniging van Eigenaren uit handen geven?

Het grootste voordeel is dat wanneer u uw VvE uit handen geeft, u geld bespaart omdat wij  uw Vereniging van Eigenaren goed organiseren. Het beheren van een VvE vergt tijd en veel kennis. Het is belangrijk dat alle financiële aspecten rond het appartementencomplex goed zijn want een VvE dat goed wordt beheert is namelijk een garantie voor een goede bouwkundige en zorgt voor een waardevaste staat van het complex. VvE beheer Amsterdam  levert goed beheer voor Verengingen van Eigenaars.

VvE beheer Amsterdam kan u verschillende diensten leveren:

–          Administratief, secretarieel, financieel en technisch beheer van:

Verenigingen van Eigenaren, Kleine Verenigingen en Eigenaren, bedrijventerreinen en gebouwen, mandeligheid en parkeerplaatsen.

Wilt u ook het beheer van uw Vereniging van Eigenaren uit handen geven? VvE beheer Utrecht helpt u hier graag bij. Voor meer informatie kunt ook onze website bekijken.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Overig. Bookmark de permalink.