Uw bedrijfsdeuren verplicht keuren?

Om als bedrijf te voldoen aan alle gestelde wettelijke normen en eisen moet u uw bedrijfsdeuren verplicht keuren en onderhouden. De wetten en eisen stellen dat bedrijfsdeuren minimaal een keer per jaar onderhouden en gekeurd dienen te worden door een gecertificeerde professional of partij.

Waarom moet je je bedrijfsdeuren verplicht keuren?

Door je bedrijfsdeuren te laten keuren kunnen veelal ongelukken voorkomen worden. Doordat ondeugdelijke onderdelen vervangen en afgekeurd worden blijft de roldeur veilig in het gebruik voor de werknemers. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksintensiteit en gebruiksomgeving van de roldeuren kun je ervoor kiezen hoe vaak je je bedrijfsdeuren wilt laten keuren.

VCA-gecertificeerde monteurs

Keuringen van ROMASS Business geschieden altijd door VCA-gecertificeerde monteurs. De VCA-certificatie is bedoeld om dienstverlenende bedrijven veiliger te laten werken. Een onderdeel van de VCA is het herkennen en voorkomen van onveilige situaties. Tevens zijn alle technici van ROMASS Business hoogopgeleid en worden ze regelmatig bijgeschoold. Hierdoor zijn vakkundige reparaties, onderhoudsbeurten en keuringen gegarandeerd, zodat je er zeker van bent dat je bedrijfsdeuren altijd in goede staat verkeren.

Voordelen van ROMASS Business

  • ROMASS Business is al 20 jaar vakspecialist
  • Voor alle types en merken bedrijfsdeuren
  • Jaarlijks duizenden onderhoudsbeurten en keuringen
  • Keuringen en onderhoudsbeurten geschieden altijd volgens de wettelijke richtlijnen
  • Verkleint de kans op storingen

Op onze website kan je terecht voor meer informatie over onze diensten.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.