Unisa Schoenen, meer dan alleen schoenen

UNISA is een Spaans internationaal gerenommeerd schoenenmerk. De ontwerpen zijn vooral bekend voor comfort en de kwaliteit van de materialen, dat is de reden waarom een groot aantal vrouwen het merk vertrouwen en specifiek op zoek gaan naar het merk; Unisa past de mode aan de levensstijl en het comfort van de moderne vrouwen aan.

UNISA VERBINTENIS TOT FUSIE IN DE MODE
Unisa kiest een team van ontwerpers uit de hele wereld om hun Europese collecties te maken voor verschillende seizoen. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op een inzet voor culturele fusie, een voortdurende vernieuwing van ideeën en ontwerpen aangepast aan de trends van elk seizoen. Elke zorgvuldigheid is genomen in de ideeën en bij het voorbereiden van de prototypes in hun ateliers in Elda, met behulp van traditionele methoden voorafgaand aan de definitieve productie van de Unisa schoenen.

UNISA TECHNOLOGIE GERICHT OP SCHOEISEL
De belangrijkste inzet van Unisa schoenen is richting comfort. Laboratoria van het bedrijf voeren dagelijkse experimenten uit gericht op het produceren van meer comfortabel, lichtgewicht schoenen met beter aangepast verstevigingen, om een trendy maar ook praktisch schoeisel te vervaardigen. Een perfecte combinatie tussen schoeisel technologie en mode. Unisa producten zijn ontworpen met de professionele, moderne vrouw in het achterhoofd, die niet alleen zorgt voor haar uiterlijk, maar ook de behoefte heeft aan een soort schoeisel voor dagelijks gebruik.

Een schoen die kan worden gebruikt om de straat over te steken, deelnemen aan een vergadering, sprong op de metro, enz. De hele weg naar een feest of een romantische date. En om die reden hebben wij een hoge kwaliteit sportschoenen functie aangenomen: TPU zolen. Dit biedt tal van voordelen waaronder het antislip, ideaal voor regenachtige dagen, lichter, meer resistent en flexibel in alle weersomstandigheden terwijl het statische elektriciteit vermeid. Zelfs platform schoenen evolueren naar een nieuw concept, dankzij de verkregen flexibiliteit door de TPU zolen.

UNISA KWALITEITSCONTROLE

Alle schoeisel wordt vervaardigd op basis van de modellen en grondstoffen die naar de unisa “shoe labs” in het Elda hoofdkwartier worden gestuurd. Leer, de belangrijkste grondstof voor de fabrikanten, is verkregen van de beste Italiaanse, Spaanse en Indiase leveranciers, en is geselecteerd na een grondig onderzoek naar de beste kwaliteit leder in de wereld. Prototypes zijn onderhevig aan constante weerstand en flexibiliteit tests en zijn niet goedgekeurd totdat hun kwaliteit en het comfort volledig zijn bewezen.
UNISA ONLINE
Online zijn er ook een aantal winkels die de Unisa schoenen verkopen. Een bekende Unisawinkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Unisa online in hun webshop. Shop nu vanuit je luie stoel en vul je schoenenkast. Zoek de juiste maat uit en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.