Trends voor 2014: Vloerkleden

Vloerkleden als woontrend voor 2014? Ja! Vooral vloerkleden met kelimachtige prints, grafische vormen of juist een perzische look zijn een grote woontrend. Het maakt van je huis iets bijzonders! Het is niet alleen warm, het geeft je huis meer persoonlijkheid. En toch is het modern, want de grafische prints staan superstrak bij de rest van je interieur!

Waar kan je deze verkrijgen?

Er zijn diverse webshops op het internet waar je alle woontrends gewoon gemakkelijk online kan bestellen. Een van deze webshops is NR 310. Zij verkopen diverse vloerkleden van bekende woonmerken waaronder veel Scandinavische merken. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een hippe uitstraling.

NR 310 verkoopt meer!

Deze hippe webshop verkoopt nog meer! Je kan er ook diverse leuke woonaccessoires kopen en ze verkopen een van de nieuwste trends namelijk muurstickers! Met een muursticker vrolijk je je muren helemaal op en geef je ze een nieuwe look zonder dat je ingewikkeld hoeft te doen met behang of verf. De muurstickers kan je eenvoudig op je muur bevestigen zonder teveel gedoe. Ook een leuk alternatief voor de kinderkamer, bijvoorbeeld een muursticker in de vorm van hun lievelingsdier die ’s nachts Glow in de the dark licht geeft. Een bekend merk dat muurstickers verkoopt is Kek Amsterdam.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Mode en Kleding. Bookmark de permalink.