Transportkisten op maat leverbaar

Dankers Cases is onder meer leverancier van transportkisten en pelicases. Deze leverancier staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en kan bovendien het interieur van onder meer de transportkisten en Pelicases geheel op maat maken. De klant maakt de keuzes. Dankers Cases gaat aan de slag en levert. Simpeler kan niet. Daarnaast biedt Dankers Cases een ruime keuze uit diverse transportkisten en pelicases. Tot slot biedt het bedrijf de mogelijkheid maatwerkinterieurs voor de betreffende koffers en kisten aan te vragen.

Pelicases met van levenslange garantie
De transportkisten en Pelicases zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.  De kunststof koffers en de aluminium koffers zijn bijzonder geschikt voor transport. Kwetsbare spullen zijn goed beschermd ondanks dat deze koffers licht van gewicht zijn. Ook voor de pelicases geldt dat de koffers gemaakt zijn van duurzaam materiaal. Het bedrijf biedt levenslange garantie op de Pelicases en Stormcases  die ze leveren.

Voorzien van logo of bedrijfsnaam
Dankers Cases biedt niet alleen een ruime keuze uit transportkisten en pelicases die op maat leverbaar zijn. De kisten en koffers kunnen ook worden voorzien van een logo of een bedrijfsnaam. Klanten die geïnteresseerd zijn in de producten van Dankers Cases kunnen zich vrijblijvend oriënteren op het aanbod en de prijzen middels een offerte aanvragen.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.