Torsieveren vervangen

Torsieveren voor garagepoorten

Torsieveren ondersteunen het gewicht van je garagedeur. Zij zorgen ervoor dat de garagepoort soepen open en dicht gaat. Als de poort open gaat, trekken de torsieveren, met een kracht die gelijk is aan het gewicht van de deur, de poort omhoog. Wanneer de torsieveer gebroken is en niet gelijk wordt vervangen, kan je garagepoort niet meer gebruikt worden.

Torsieveer garagedeur vervangen

De techniekers van ROMASS zijn specialisten in het vervangen van torsieveren van garagepoorten. ROMASS doet dit  voor alle types en merken garagepoorten. zo kunnen de techniekers de torsieveren vervangen voor zowel kantelpoorten als sectionaalpoorten. Wanneer de veer van je garagepoort kapot is kunnen onze techniekers snel bij je zijn om de torsieveren te vervangen. De techniekers zullen je garagepoort voorzien van een nieuwe torsieveer en deze ook perfect afstellen op jouw garagepoort. Zo ondervindt jij zo min mogelijk hinder van de storing en kun je zo snel mogelijk weer gebruik maken van je garagepoort.

ROMASS heeft zich sinds haar oprichting gespecialiseerd in torsieverentechniek voor garagepoorten en om vervolgens de veer bij een garagepoort te vervangen die kapot is. Sinds 1999 wordt elke veer kogelgestraald om de levensduur met 40% te verhogen. Om de betrouwbaarheid en flexibiliteit van onze torsieverenproducten te garanderen worden alle ROMASS torsieveren geproduceerd in Nederland.

Voor meer informatie over onze verenproductie kunt u een kijkje nemen op onze website.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.