Toegangspoorten herstelling antwerpen

Wanneer toegangspoorten defect zijn, is het belangrijk dat deze snel hersteld kunnen worden om de bedrijfsprocessen niet in gevaar te brengen. Bij veel firma’s worden toegangspoorten gebruikt als toegangsweg voor personeel, bezoekers en goederen. Wanneer de poorten niet goed meer functioneren kan dit vervelende gevolgen hebben. ROMASS Business begrijpt dat firma’s zo snel mogelijk een technieker op locatie willen hebben om de poorten te herstellen. Daarom is ROMASS Business 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. We sturen zo spoedig mogelijk een technieker naar uw firma.

Toegangspoorten herstelling

Onze vakkundige techniekers hebben jaren lange ervaring in het herstellen en onderhouden van alle types en merken toegangspoorten. Ze zijn vakkundig opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten. Tijdens een herstelling wordt er eerst achterhaald waardoor de storing wordt veroorzaakt. Wanneer de technieker in kaart heeft gebracht wat de oorzaak van de storing is, worden de onderdelen vervangen of hersteld die kapot zijn. Veel voorkomende problemen met toegangspoorten zijn problemen met de motor of problemen met de rails. Onze techniekers beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van reserve onderdelen van alle merken poorten. Dankzij onze ruime voorraad kunnen techniekers direct op locatie kapotte onderdelen vervangen, waardoor 95% van de problemen direct worden opgelost.

ROMASS Business beschikt over een uitgebreid netwerk van servicetechnieker in heel Belgiƫ. Dankzij ons uitgebreid netwerk is er altijd een technieker in de buurt om een storing op te lossen. Of u nu een een storing heeft in Antwerpen, Brussel, Leuven, Brugge of Edegem. Voor onze techniekers is dit geen probleem.

Technieker inschakelen voor een herstelling

Wilt u een technieker inschakelen voor een toegangspoorten herstelling? Dit kan snel en eenvoudig via onze website. Op onze website vindt u een aanmeldingsformulier die u moet invullen om een technieker in te schakelen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen, dien je snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Een van onze ervaren techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om de herstelling uit te voeren. Na afloop ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd en welke onderdelen er eventueel zijn vervangen.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar op 03-8080702.

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.