Toegangspoort moet hersteld worden?

Kunt u niet meer binnen uw bedrijf komen omdat uw toegangspoort het ineens niet meer doet? Nou dat is een situatie waar wij bij ROMASS business u goed bij kunnen helpen. Wij bieden u alle hulp die u nodig heeft. Met onze jaren van kennis op het gebied van toegangspoorten kunnen wij u verzekeren op een top herstelling zonder enige problemen achteraf.

Onze techniekers 

Natuurlijk hebben wij bij ROMASS business top techniekers met jaren ervaring die u zal gaan helpen om uw toegangspoort probleem op te lossen. Onze techniekers worden om de 6 maanden opnieuw geschoold voor informatie over nieuwe producten en technieken die op de markt komen. Dat betekent dat wij voor bijna elk merk wel een oplossing hebben. Nou nu weet u wat voor ervaren techniekers wij bieden maar u vraagt uzelf vast ook af: ”wat gaan ze dan doen als ze hier komen ik wil wel een beetje inzicht”, Goede vraag en laat mij u daar een antwoord op geven in stappen. Het eerste wat onze techniekers doen als ze bij u komen is vragen wat het probleem is en daarna gaan ze gelijk aan de slag om te kijken waar het probleem is bij uw toegangspoort, als hij het heeft gevonden gaat hij kijken of hij het probleem gelijk ter plekke kan repareren of als er wat besteld moet worden om het daarna dan te repareren, maar als dat niet het geval is dan gaat onze technieker gelijk aan de slag en repareert hij uw toegangspoort in no time, en daarna laat hij zien wat hij heeft gedaan en dan is hij klaar.

Nou fijn dat die techniekers zo goed zijn, maar hoe kan ik een technieker langs laten komen?

Weer een goede vraag goed bezig. Een technieker kunt u langs laten komen door bij ons een afspraak te maken, en een afspraak maken bij ons is heel simpel u heeft 2 manieren om bij ons een afspraak te maken: Nummer 1 is online, hoe online zegt u? Nou heel simpel u gaat naar onze website ”business.romass.be” daar vindt u rechtsboven de knop afspraak maken en zo heeft u 7 stappen die volgt om uw probleem en uw gegevens door te geven en op het laatst kunt u zelf uw voorkeursdagen in plannen. Onze andere manier van een afspraak maken is telefonisch u kunt ons bellen en een van onze collega’s zal u gaan helpen met alles tot uw afspraak gepland is. En zo simpel kunt u een afspraak maken bij ROMASS business.

Heeft u meer vragen of wilt u wat meer informatie? U kunt ons telefonisch contacteren of u kunt een kijkje nemen op onze website.

Telefoonnummer: 078 484 996

Website: business.romass.be

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.