Tijdschriftenbon

De tijdschriftenbon is een uitkomst voor degene die verlegen zitten om een goed cadeau. De ontvanger van de tijdschriftenbon heeft de vrijheid om in alle rust na te denken over het tijdschrift wat het best bij hem of haar past. De voucher is eenvoudig aan te schaffen in een winkel naar keuze. Daarnaast kan de tijdschriftenbon ook online aangeschaft worden. De klant kan daarna, wanneer hij of zij er behoefte aan heeft , de bon laten verzilveren voor een tijdschrift. De bon is een jaar geldig na de uitgiftedatum.

Tijdschrift

Een tijdschrift is hedendaags prettiger te lezen dan een boek. Het tijdschrift kent daarin toch veel meer voordelen dan wanneer je het vergelijkt met het lezen van een boek. De lezer van een boek moet men  toch de tijd gunnen om in het verhaal te komen. Veel mensen komen daar in hun drukke bestaan tegenwoordig niet gauw meer aan toe. Dan pak je een tijdschrift toch makkelijk dan een boek. Het In een middag of avond met wat vrije tijd, kun je heerlijk ontspannen met een kopje thee en een tijdschrift op de bank. Het tijdschrift hoeft niet in een keer uitgelezen te worden en men hoeft niet bang te zijn de draad in een verhaal kwijt te raken, wanneer je het tijdschrift even een paar dagen hebt weggelegd. Ook de diversiteit van artikelen in een tijdschrift nodigen vaak uit even heerlijk weg te dromen. Daarbij maakt het niet uit waar je begint in een tijdschrift. Je hoeft het niet van begin tot eind te lezen en je kunt de stukken lezen waar je plezier aan beleefd. Er is altijd wel iets dat uitnodigt tot het lezen van  een verhaal, een column, of een anderen rubriek naar keuze. Reden genoeg om iemand een tijdschriftenbon cadeau te doen.

Tegenwoordig zijn er allerlei soorten tijdschriften te vinden in de boekwinkels maar ook in de supermarkten. De glossy’s bijvoorbeeld zijn niet meer weg te denken en geven de lezer het plezier even een kijkje te nemen in het leven van een celeberty. Je kunt een woonblad aanschaffen om inspiratie te vinden voor je huis. Er zijn legio voorbeelden op te noemen van tijdschriften die je kunt aanschaffen met de tijdschriftenbon
Populaire tijdschriften zoals de Linda en de Jan worden door veel mensen graag gelezen maar zijn voor vele mensen toch een uitgave ten opzichte van de goedkopere Margiet, Flair of Libelle.
Met de tijdschriftenbon is de mogelijkheid om een keer een duurder tijdschrift aan te schaffen.
De tijdschriftenbon wordt geleverd in allerlei kleuren en de gever kan kiezen uit een bijgeleverd doosje waarin deze kan worden gegeven.
Ook de prijs kan gekozen worden en varieert al van 5 euro tot 100,-. De tijdschriftenbon je kopen in de vorm van een voucher, maar ook in de vorm van een creditcard geüpload worden met een gewenst bedrag. Het werkt hetzelfde als een chipknip opladen.
De tijdschriftenbon is ook leuk om aan een kind te geven voor een kinderverjaardag. In ons assortiment zijn ook kindertijdschriften toegevoegd.

Dit bericht is geplaatst in Lezen en Boeken, Overig. Bookmark de permalink.