Thuis uw tanden bleken mét professionele begeleiding

Het gebruik van bleekgel is een populaire manier om tanden te bleken. Het actieve bestanddeel van deze gel is peroxide. Tegenwoordig is tanden bleken prima thuis te doen. U gebruikt in principe dezelfde gel die ook in klinieken gebruikt wordt, alleen met een lagere peroxidegehalte. Zo kunt u thuis, veilig en geleidelijk uw tanden bleken. Er zijn veel aanbieders op het gebied van producten om zelf uw tanden te bleken.

Laat u adviseren door professionals

U kunt er ook voor kiezen om eerst een bleekplan op te laten stellen door een professional, u ontvangt een advies op maat met bijbehorende producten. Vervolgens kunt u thuis de behandeling vervolgen. Tanden bleken is nu dus mogelijk binnen het comfort van uw huis, én voor een zeer scherpe prijs. Een volledige behandeling om de tanden te bleken is er al vanaf € 150,-!

Sommige zorgverzekeraars vergoeden de behandeling, neem dus daarom van te voren altijd even contact op met uw verzekeraar. Met de methode van Vink Dental Eindhoven behaalt u een gemiddeld resultaat van wel 6-9 tanden witter,terwijl u volledig veilig uw tanden bleekt onder begeleiding van een professionele tandart, en wie wilt dit nou niet? Bent u op zoek naar een kliniek in de buurt van Eindhoven? Neem dan een kijkje op de website!

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.