Tandarts in Utrecht nodig?

Je hebt een gaatje, je moet een kies laten trekken of je bent gewoon op zoek naar een (nieuwe) tandarts in de buurt van Utrecht, maar je weet eigenlijk niet naar welke tandarts in Utrecht je heen moet. Ga dan naar  eens Staalwijk Tandarts in Utrecht.

Staalwijk Tandarts Utrecht

Staalwijk Tandarts is een tandarts in Utrecht. Ze kunnen eenvoudige controles voor je uitvoeren maar ze zijn ook gespecialiseerd in andere onderdelen van het tandartsvak. Je kan bij ze terecht voor algehele tandheelkunde, endodontologie, paradontologie en implantologie. Het fijne van Staalwijk Tandarts in Utrecht is dat ze ook écht kunnen aantonen dat ze goed zijn. Naast al hun ervaring hebben namelijk alle tand-specialisten hun Master behaald aan de universiteit.

Openingstijden Staalwijk Tandarts

Het fijne van deze tandarts in Utrecht is dat ze niet alleen overdag open zijn, maar ook ’s avonds. Zo hoef je niet speciaals vrij te vragen van het werk om een keer langs te tandarts te gaan. De tandarts is elke werkdag open maar is van maandag tot donderdag tot 9 uur ’s avonds open.

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden van deze tandarts in Utrecht? Ga dan gewoon naar de website van Staalwijk Tandarts en kijk even rond. Als je vragen hebt kan je gemakkelijk even contact met ze opnemen, door bijvoorbeeld te bellen of ze even een mailtje te sturen.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.