Tabouret

Tabourets

Naast zadelkrukken zie je ook steeds vaker een tabouret bij mensen thuis of in de praktijk. Dit is heel begrijpelijk want een tabouret biedt niet alleen alle vrijheid voor werkhandelingen maar maakt het tevens mogelijk om bijvoorbeeld dicht op een behandeltafel te komen.

Wat is een tabouret?

Een tabouret is een verrijdbare kruk die een ronde of gewelfde zitting heeft. Deze zijn zeer comfortabel en u kunt hier zonder problemen langdurig gebruik van maken. Hiernaast zijn zij voorzien van een traploos instelbare gasveer waarmee u exact de juiste zithoogte kunt instellen. Als basis heeft een tabouret een voetkruis met vijftenen die voor een solide basis zorgt.

Voordelig aanschaffen

Tabourets zijn in veel soorten en prijsklassen verkrijgbaar maar bij Goedkopetabouret.nl kunt u comfortabele tabourets tegen een scherpe prijs krijgen. Zij zijn een online specialist die u ook graag van een gratis advies voorzien.

Onderhoud van een tabouret

Een tabouret is eenvoudig schoon te houden. Zowel de zitting, de gasveer en het voetkruis kunt u schoonmaken met met een handwarm sopje en een schoonmaakdoekje. Gebruikt u alstublieft geen zware reinigingsmiddelen, deze kunnen uw tabouret beschadigen.

Tabourets worden veel gebruikt door, kappers, caissières, musici,schoonheidsspecialisten, pedicures,postkamermedewerkers, tandartsen, verplegend personeel enz.

Zadelkruk aanschaffen? De juiste keuze voor uw rug!

 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.