Spikes and Sparrow artikelen zijn uniek

De tassen van het Nederlandse merk Spikes and Sparrow staan bekend om de vintage en authentieke uitstraling en het feit dat ze duurzaam in gebruik zijn. Artikelen van Spikes and Sparrow die al een tijd meegaan vertonen gebruikssporen: deze elementen geven de producten een unieke uitstraling. Hiermee is geen enkele tas van Spikes and Sparrow hetzelfde. Er kan een keuze worden gemaakt uit dames-heren en businesstassen.

Een tas die met je meeleeft als een goede vriend
De tassen van Spikes and Sparrow zijn leverbaar in 25 landen waaronder Rusland en de Verenigde Staten. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk online te bestellen. Veel winkels hebben dit merk in hun collectie opgenomen en bieden hun klanten ook de mogelijkheid producten snel en eenvoudig te bestellen via internet. De tassen worden gemaakt van leder van hoogwaardige kwaliteit. Het design van de tassen is veelzijdig: stoer, functioneel en tijdloos. Een tas van dit merk is een keuze voor het leven. Geen wegwerpartikel maar een tas die je met je meeleeft als een goede vriend.

Unieke uitstraling dankzij eigen ontwikkelde looiprocessen
Binnen de collectie van Spikes and Sparrow kan een keuze worden gemaakt uit diverse modellen, leersoorten, kleuren en prijsklassen. Dankzij de in eigen huis ontwikkelde looiprocessen hebben de tassen een herkenbare en bijzondere vintage uitstraling. De tassen zijn onder meer online te bestellen bij TheFinalTouch.nl.

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.