Spa cover voor uw bubbelbad aanschaffen

Spa coverDe ultieme bescherming voor uw spa is een spa cover. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat bladeren en vuil zich in het bad vestigen. En ook insecten of bacteriën krijgen dan haast geen kans om het spa water te vervuilen. Wij raden iedereen aan om een spa cover aan te schaffen, omdat het de levensduur van iedere spa verlengt. Natuurlijk heeft het op de binnenste techniek geen enkele invloed, maar het is wel heel belangrijk voor de levensduur van de jets en de binnenkuip.

Verleng de levensduur van uw spa met een cover

Wanneer er geen cover spa wordt gebruikt kan er sneller slijtage optreden en moet een bubbelbad veel vaker worden schoongemaakt. En regent het nog maar één keer, dan is het spa water niet meer op peil. Regen zorgt er namelijk voor dat de totale alkaliniteit van het padje raakt. Dat houdt in dat het chloorgehalte en de PH balans niet op peil zijn. Dit kan gevolgen hebben voor uw gezondheid en van de mensen die nog meer gebruik maken van de spa. Om dit te voorkomen is het gebruik van een spa cover essentieel. Tegenwoordig worden spa bubbelbaden haast niet meer verkocht zonder spa cover. Voor het gebruikersgemak worden deze vaak geleverd inclusief standaard waardoor de cover kan rusten op de standaard. Dan hoeft u de beschermhoes niet op de grond te leggen en blijft deze schoon. Ook dient het als extra afscheiding, want niemand kan je zien achter de spa cover die rechtop staat aan de zijkant.

Spa cover bekijken

Wil je een voorbeeld van hoe dat eruit ziet? Bezoek onze website voor meer informatie of kom de bescherming voor uw spa bubbelbad zelf met eigen ogen bezichtigen in onze showroom.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.