Soorten BH’s

Met zo veel verschillende soorten bh’s op markt , is de taak om de juiste soort bh onder de juiste soort kleding te vinden. Hieronder hebben wij opgenomen de namen van de verschillende soorten beha’s beschikbaar voor verschillende doeleinden dienen.

Converteerbare beha
Converteerbare beha’s zijn een garderobe . Hun veelzijdigheid maakt ze populair . Ze zijn voorzien van banden die kunnen worden verbonden , vrijstaand of herschikt in verschillende patronen , afhankelijk van het kledingstuk .

U- Plunge BH
Voor diepe cut kelderen decolletes , dragen de plunge bh . Deze beha’s zijn erg laag uitgesneden aan de voorkant en meestal voorzien van demi kopjes . Hun ontwerp zorgt ervoor dat je geen sporen van beha , gluren uit . De beha biedt maximale decollete , controle en lift .

Volledige cup beha
Gehele beha’s bieden een goede ondersteuning , het leven en de controle aan die met zwaardere borstomvang .

 Demi cup beha
Ze zijn bedoeld voor vrouwen met kleinere borstomvang en zijn een grote nee voor voluptueuze vrouwen .

Naadloze beha
Naadloze beha’s zijn perfect voor een soepele en onzichtbare lijnen onder pure en figuur knuffelen tops en jurken .

Strapless beha
Zij zijn uw beste maatjes als het gaat om een schouder , off-the – schouder en schouder minder stijlen dragen .

Sportbeha
Ze zijn de perfecte begeleider naar de sportschool , aerobics en joggen . Zij bieden ondersteuning , controle en comfort . Racer back stijlen zijn geschikt voor vrouwen met zwaardere bustes .

Magic bra
Magic beha’s zijn zelfklevende beha’s die onder backless topjes of jurken gedragen kan worden . Ze beschikken over een brassier zonder bandjes aan de achterkant of geen bandjes op de schouders .

Minimizer beha
Alles wat je voluptueuze dames kunnen kijken centimeter minder bij hun buste gebied , zodra je draagt ​​een minimiser beha . De beha comprimeert en re maten de borsten om een paar centimeter minder kijken .

Voedingsbeha
Het geven van borstvoeding is niet meer een probleem . U kunt uw baby te voeden , zelfs in het openbaar , zonder baring allemaal . Zip – in cup functie kan de baby gemakkelijk toegang tot tepels . Veel voedingsbeha’s zijn voorzien van cups die kan worden geklemd en unclasped wanneer nodig.

Padded BH
Opgevulde bh voegt een paar centimeter naar uw buste gebied en maak je volumineuze verschijnen . De beha’s zijn voorzien van een aantal padding in de voering . De beha’s bieden ondersteuning , maar geen lift aan de borsten .

Push up bh
Push up stijlen bieden meer decollete door het verstrekken lift en ondersteuning aan de borsten . De stijl is geschikt voor mensen met een kleinere buste gebied .

 

Trainer beha
De beha’s zijn voor jonge meisjes die net zijn begonnen om borsten te ontwikkelen en zijn klein genoeg om te passen in een standaard formaat bh’s . De beha’s zijn eenvoudig van constructie en bieden zeer weinig steun .

 

T-shirt beha
Dit zijn naadloze beha’s die vloeiende lijn te bieden en te voelen over het t – shirt. Ze zijn voorzien van gevulde cups om tepels te verbergen .

Shelf bra
De beha’s zijn voorzien van stijve onder draden langs de infra borstklier lijn . De beha biedt lift , maar geen of zeer smalle , dekking aan de borsten .

Soft cup bra
Zachte beha’s zijn geschikt om te worden gedragen thuis op een ongedwongen dag . De bh is gebaseerd op de onder -band voor ondersteuning en functies geen onder draad ondersteuning in de cups .

Beugelbeha
De beha’s zijn uitgerust draden van metaal of kunststof die onder elk van de cup om extra steun te bieden aan de borsten . De stijl is het beste voor mensen met zwaardere buste .

Balconette beha
Dit zijn halve kop stijl beha’s die zijn ontworpen om alle sporen van beha te elimineren onder laag uitgesneden topjes , zonder afbreuk te doen op de ondersteuning en controle . Ze bieden minder decollete in vergelijking met plunge bh . Ja, kunt u deze liever bh storten wanneer op een ongedwongen bezoek of dressing voor uw werkplek .

Moederschap beha
De beha’s hebben flexibele cups die kunnen passen en geschikt zijn voor de borsten die in omvang toenemen , gedurende het gehele verloop van de zwangerschap .

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.