Sloopauto verkopen en Geld verdienen met een sloopauto

Geld verdienen met een sloopauto
Als je denkt dat een sloopauto niks waard is en je hier niks meer aan hebt, dan heb je het mis. Uiteraard zijn er uitzonderingen, maar de meeste sloopauto’s zijn geld waard. Niet heel veel geld, maar toch. Een sloopauto kan nog best een paar honderd euro opleveren.

Schade auto
Ook een schade auto kan gemakkelijk nog veel geld opleveren. Zeker als je een auto hebt van een exclusief merk. In dat geval zijn bepaalde onderdelen nog best veel geld waard. Als je een duurdere schade auto hebt is het verstandig om bij verschillende sloperijen langs te gaan en hen te vragen wat ze voor jouw auto willen geven. Mogelijk zijn er aanzienlijke verschillen tussen de verschillende offertes en prijsopgaven die worden gegeven. Het is in dat opzicht dus verstandig om meerdere offertes op te vragen.

Autosloop in Den Haag

Woon je in de omgeving van Den Haag, dan is het logisch dat je in de omgeving van deze stad op zoek gaat naar een sloperij. Een BMW sloperij in Den Haag is in feite zo gevonden. Er zijn meerdere bedrijven te vinden die als autodemontage bedrijf actief zijn. Benader deze en laat weten wat voor auto je precies aan te bieden hebt. Op basis van deze informatie kan het Ford sloperij bedrijf in Den Haag en omgeving je laten weten wat ze voor jouw sloopauto willen geven. Ook hierbij geldt dat je het best een aantal sloopbedrijven kunt benaderen. Je weet maar nooit of je bij het ene sloopbedrijf een hogere vergoeding voor je sloopauto krijgt.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.