Samsung bij Castle Telecom besteld

Ik heb lang getwijfeld wat mijn volgende telefoon zou worden op het moment dat mijn abonnement zou verlopen. Ik heb onderzoek gedaan, ik heb vergeleken en ik heb getwijfeld tussen een iPhone, een Samsung en een HTC. Een collega van mij verwees mij door naar de website van Castle Telecom, waar ik een goed overzicht zou krijgen tussen de mogelijkheden die voor mij interessant waren en waar ik zelf de mogelijke toestellen kon vergelijken. 

Groot assortiment

Het eerste wat mij opviel was de ruime keuze in mogelijkheden die Castle Telecom aanbiedt. Ik wist niet dat er zoveel mogelijk was in toestellen en abonnementen en hier zag ik ineens een heel groot assortiment aan opties. Ik zag door de bomen het bos niet meer! Gelukkig kon ik aangeven waar ik naar zocht en zo opties wegstrepen.

Samsung abonnement

Daarna was het zaak om voor iets te kiezen wat bij mijn bel- en internetgedrag past. Dat was iets gemakkelijker, omdat ik weet dat ik niet heel veel bel, maar des te meer gebruik maak van internet om te appen en Skypen voor mijn werk. Veel mb was dus nodig. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een nieuw Samsung abonnement en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van.

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.