Salarisadministratie

Een ondernemer is vaak erg druk en wil met graag de juiste dingen bezig zijn. De betaling van de lonen is niet een van de favoriete bezigheden van de meeste ondernemers. Dit moet natuurlijk wel gebeuren maar de beste manier dit uitbesteden aan een bureau die de gehele salarisadministratie over kan nemen. Wat zijn nou eigenlijk de voordelen voor de ondernemer en werkgever van het overhevelen van de salarisadministratie.

De voordelen van het uitbesteden van de salarisadministratie:

  • De continuïteit van de salarisoeverboekingen is  gewaarborgd. Elke maand zorgt het kantoor ervoor dat de salarissen netjes worden overgemaakt.
  • De ondernemer heeft zelf meer tijd voor de in zijn ogen “goede dingen” door het proces te laten verzorgen door een andere partij.
  • Er is professionele aandacht voor het hele salarisproces, de kans op fouten is kleiner.
  • Er is duidelijkheid voor het personeel wanneer de salarissen komen en bij wie ze terecht kunnen voor vragen.

Je ziet het steeds vaker dat bedrijven ervoor kiezen om de loonadministratie door een secundaire partij te laten uitvoeren. Er zijn wel kosten aan verbonden voor de ondernemen maar vaak is het goedkoper om dit onderdeel uit te besteden dan het zelf te doen. Er moet meer tijd besteed worden aan geld verdienen!

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.