Rolpoort van uw bedrijf een herstelling nodig?

Stel u bent lekker aan het werk en opeens doet de rolpoort het niet meer dat is een groot probleem. Dan is er 1 adres waar u moet zijn en dat is ROMASS business, wij bij ROMASS business regelen alles met onze ervaren techniekers zorgen wij ervoor dat uw rolpoort binnen no time helemaal hersteld is. Laat mij u dan ook gelijk uitleggen hoe u een afspraak kan maken bij ons.

Een afspraak maken bij ROMASS business

Wij bij ROMASS business hebben een optie voor een onderhoudscontract en dat kunt u bij ons aanvragen en dit geeft u toegang tot 24/7 service van ons, dus wat u dan doet is u belt het nummer dat op het onderhoudscontract staat en dan komt u contact met ons en zorgen wij ervoor dat een technieker bij u langs komt, maar laten we zeggen u heeft geen onderhoudscontract heeft bij ons nou dan kunt u nog steeds een afspraak maken. Wij bij ROMASS business hebben een website waar u gemakkelijk een afspraak online kunt maken heel simpel u gaat naar: www.business.romass.be en dan moet u op de knop afspraak maken, daarna klikt u op ”bedrijf zonder contract,” dan moet u al uw persoonlijke en uw zakelijke gegevens invullen, als u dat allemaal heeft gedaan klikt u uw voorkeursdagen voor de afspraak en klaar. Zo simpel is het bij ons.

Oke heel leuk hoor dat het zo gemakkelijk is bij jullie om een afspraak te maken, maar wat doet de technieker eigenlijk als hij langs komt? Dat is een goede vraag en ik zal dat helemaal aan u uitleggen.

Wat doet de technieker?

Nou de dag van de afspraak is aangebroken eindelijk uw rolpoort word hersteld. Op de dag van de afspraak komt één van onze techniekers langs met een servicebus vol met 95% van alle spullen/gereedschap die zij nodig hebben om uw rolpoort te herstellen. Als de technieker eenmaal is aangekomen gaat hij gelijk aan de slag, wat hij eerst doet is het controleren waar en hoe groot het probleem is, daarna kijkt hij of hij het gelijk kan repareren of er iets besteld moet worden als er bijvoorbeeld een motor kapot is als dat niet het geval is dan hersteld hij het gelijk ter plekke. En dan kunt u weer lekker aan het werk zonder hoofdpijn.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons telefonisch contacteren of een kijkje nemen op onze website.

Website: business.romass.be

Telefoonnummer: 078 484 996

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.