Rolluiken reparatie

Snelle rolluiken reparatie bij ROMASS

Het is erg vervelend als je rolluiken niet meer goed functioneren. Zo kan er een deuk in de rolluik zitten, kan de motor zich hebben begeven of gaat de rolluik niet meer naar boven of beneden. In deze gevallen is er een reparatie nodig. Het is raadzaam om deze reparatie over te laten aan een professionele monteur uit Barendrecht om letsel en schade te voorkomen. Het is namelijk onveilig om zelf de reparatie uit te voeren.

Wanneer de rolluiken ouder dan 15 jaar zijn, is het beter om nieuwe rolluiken aan te schaffen. Wanneer de rolluiken nog niet ouder zijn dan 15 jaar is het raadzaam om deze te laten repareren. De levensduur van de rolluiken hangt af van hoe vaak de rolluiken gebruikt worden, hoe goed deze onderhouden worden en hoe zwaar deze zijn.

Rolluiken reparatie bij ROMASS?

ROMASS biedt reparaties aan rolluiken voor alle types en merken in Barendrecht. Met ruim 20 jaar ervaring weten onze monteurs de storing goed op te lossen. Onze professionele monteurs repareren zowel rolluiken als garagerolluiken. Wanneer je een afspraak maakt zal de monteur binnen 2 uur ter plaatse zijn om je rolluik zo goed mogelijk te repareren.

Is jouw rolluik kapot en wil je dat deze gerepareerd wordt? Maak een online afspraak op onze website.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.