Restaurant Neede beste van de regio

Afgelopen week is een restaurant uit Neede voor de derde keer verkozen tot het beste restaurant uit de regio. De afgelopen jaren eindigde het restaurant uit Neede ook al op de eerste plaats en dit getuigd natuurlijk wel van een stukje pure klasse. Volgens de eigenaren van het restaurant uit Neede is het een schitterende waardering voor het keiharde werk dat alle werknemers het hele jaar door leveren.

De punten voor de restaurants worden niet alleen gegeven door de bezoekers. Ook worden er punten gegeven door andere restaurants en goede chefs. Zij kunnen dan per categorie een winnaar uitkiezen en vervolgens rolt hier een uiteindelijk winnaar. Het restaurant uit Neede mocht zich dit jaar weer de gelukkige prijzen.

Naast de prijs voor het beste restaurant, dat dus naar het restaurant uit Neede ging, werden er afgelopen week nog meer bijzondere prijzen uitgereikt aan andere eettenten. Zo werd er ook een prijs uitgeloofd aan het beste groenterestaurant uit de regio en er was ook een prijs voor het restaurant dat de beste vleesgerechten voorschotelt. Alle eigenaren van de restaurants waren uiteraard in hun nopjes met de uitslag en vinden dat de prijzen te danken zijn aan een geweldig team dat elke dag voor de volle 100 procent zich inzet om de gasten de avond van hun leven te geven.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.