Recht en Raad: 25 jaar betaalbare rechtshulp voor ondernemers

recht-raad-hamer

RECHT & RAAD: 25 jaar betaalbare rechtshulp voor ondernemers!

Particulieren met een smalle beurs kunnen in geval van een juridisch geschil beroep doen op gesubsidieerde rechtshulp. Die mogelijkheid bestaat niet voor de kleine ondernemer. Gevolg: veel kleine ondernemers komen niet goed op voor hun rechten, maar slikken hun ‘verlies’.

Om rechtshulp ook voor de kleine ondernemers betaalbaar te maken introduceerden de juristen van Recht & Raad in 1989 een rechtshulpabonnement. Met dit rechtshulpabonnement kunnen ondernemers voor een beperkt tarief ( € 230 ex btw per jaar) een heel jaar lang telefonisch advies krijgen over vrijwel alle juridische kwesties die hun onderneming aangaat. Denk daarbij aan arbeidszaken, huurkwesties en geschillen met afnemers en leveranciers.

Door het rechtshulpabonnement beschikt de ondernemer als het ware over een ‘eigen’ juridische afdeling, zodat hij altijd goed geïnformeerd is bij juridische geschillen en het aangaan van contracten. Juridische missers worden daardoor vermeden of snel opgelost.

Het rechtshulpabonnement is vooral bedoeld om juridische geschillen te voorkomen en werkt dus ‘preventief’. Maar ook in het geval een zaak toch bij de rechter belandt, zorgt het rechtshulpabonnement voor een betaalbare oplossing. De ondernemer heeft dan recht op een sterk gereduceerd uurtarief van € 125 ex btw, waar de gebruikelijke tarieven voor rechtshulp in de branche al gauw het dubbele zijn.

De rechtshulp aan de ondernemers met een abonnement wordt uitgevoerd door juristen met jarenlange ervaring. Hierdoor kan de ondernemer vlot en ter zake kundig geholpen worden.

In de 25 jaar dat het rechtshulpabonnement inmiddels bestaat hebben al veel ondernemers de voordelen van een rechtshulp-abonnement ervaren. Reden genoeg voor Recht & Raad om nog vele jaren met deze dienstverlening door te gaan.

Voor informatie:

Recht & Raad
tel: 020 – 6890 863
info@recht-raad.nl

 

Dit bericht is geplaatst in Financien met de tags , , , , . Bookmark de permalink.