Piratenfeestje is een succes onder jongens en meiden

Er wordt vergeleken met vroeger steeds meer nagedacht over het vieren van een kinderfeest, een piratenfeestje is origineel en eenvoudig te organiseren. Er is een nieuwe trend ontstaan waarbij kinderpartijtjes steeds meer thuis gevierd worden maar wel origineel dienen te zijn. Naast dat de organisatie veel tijd in beslag neemt kunnen de kosten flink oplopen. Er zijn nieuwe oplossingen op de markt die het vieren van een kinderfeestje vereenvoudigen zonder aan originaliteit te verliezen. Er wordt aan alles gedacht, terwijl de kosten laag blijven. Het is zelfs mogelijk een draaiboek te volgen wat op de dag zelf veel stress bespaart. Een goed voorbeeld van een thema dat zowel jongens als meiden aanspreekt is het opzetten van een piratenfeestje.

Een trend onder kinderen: het piratenfeestje
Piraten hebben voor de meeste kinderen een heldenstatus gekregen. Films als Pirates of the Caribbean en Piratenplaneet zijn razend populair. Een origineel idee voor een kinderpartijtje dat voor iedereen toegankelijk is: het piratenfeestje. De mogelijkheden voor dit thema zijn veelomvattend. Jongens en meiden kunnen zich verkleden en elkaar uitdagen tijdens diverse activiteiten.  Het organiseren van een speurtocht waarbij tijdens het piratenfeestje naar de schat wordt gezocht is leuk voor kinderen en bieden een goede tijdsbesteding. Het organiseren van een piratenfeestje heeft de mogelijkheid om een van de beste herinneringen te worden.

Piratenfeestje organiseren zonder stress
Om een piratenfeestje zonder stress te organiseren kan men de themakisten van Ziezow bestellen en laten bezorgen. De kisten zijn gevuld met alle benodigde materialen en worden samen met een draaiboek geleverd. Ouders hebben alles ineens in huis voor een vriendelijke prijs en hoeven vervolgens alleen voor eten en drinken te zorgen. Dit scheelt een hoop stress tijdens de voorbereidingen en tijdens de dag zelf. Een kinderfeest valt of staat bij een goede organisatie en een origineel thema. Een piratenfeestje belichaamt beide. 

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.