Ouders zijn bereid kosten te maken om een kinderfeestje thuis te vieren

De kosten die komen kijken bij de organisatie van en kinderfeestje kunnen flink oplopen, ook als deze thuis gevierd wordt. Meisjes dromen vaak van een prinsessenfeestje of heksenfeestje met alles er op en er aan. De kosten van de verschillende onderdelen kunnen flink in de cijfers lopen. Ouders bieden daarbij tegen elkaar op omdat niemand onder wil doen. Een organisatie als Ziezow heeft het probleem opgemerkt en probeert de ouders te ontlasten door een totaalpakket aan te bieden voor een redelijke prijs. Het gaat dan om een kist gevuld met allerlei materialen die bij bijvoorbeeld een heksenfeestje of prinsessenfeestje horen.

Een heksenfeestje of prinsessenfeestje organiseren
Iets minder dan de helft van de ouders geeft geld uit aan een externe locatie. Het grootste gedeelte viert logischerwijs het kinderfeestje thuis. Dit is niet om kosten te besparen, want deze lopen ook hier op. Een voorwaarde is dat het feestje een origineel thema bevat. Een heksenfeestje of prinsessenfeestje zijn een origineel concept dat veel mogelijkheden bieden. Veel winkels spelen in op verschillende thema’s zoals een prinsessenfeestje en heksenfeestje. Doordat de materialen verspreidt zijn over diverse aanbieders neemt de aanschaf veel tijd in beslag terwijl tegelijkertijd de kosten oplopen. Het voordeel van en themakist is dat alle materialen aanwezig zijn voor een vastgestelde prijs. Ook biedt Ziezow deze te huur aan zodat er geen onnodige eenmalige uitgaven worden gedaan.

Duurzaam kinderfeestje thuis vieren
Door een themakist te huren wordt er een duurzame oplossing geboden om een kinderfeestje thuis te vieren. De materialen worden op deze manier niet eenmalig aangeschaft om vervolgens in de kast te verdwijnen of op de vuilnisbelt te eindigen.

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek, Sport en Spel met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.