Oplossingen voor een slechte adem probleem

Het hebben van een slechte adem is vervelend, maar het is goed om te weten dat er een oplossing bestaat. En vaak ben je ook snel van je slechte adem verlost als je goed gebruik maakt dan de juiste middelen om van je slechte adem af te komen. Er zijn diverse middelen op de markt en het is zeker aan te raden om hier eens goed naar te kijken.

Middel slechte adem
Vaak hoor je veel mensen andere mensen een stukje kauwgom vragen als ze last hebben van een slechte adem. Een kauwgompje helpt tijdelijk om een slechte adem min of meer te maskeren, maar het zal niet een oplossing zijn die van lange duur is. Meestal zul je als je structureel een slechte adem hebt snel weer uit je mond stinken.

Witte aanslag tong
Als je een witte aanslag op de tong hebt wil dit niet meteen zeggen dat je een slechte adem hebt, maar het kan wel een oorzaak zijn. Mensen met een witte tong hebben vaak te maken met een slechte adem. Daar valt op zich weinig over te zeggen. Behalve dan dat je dit kunt oplossen door heel eenvoudig een tonschraper te gebruiken. Deze tongschrapers zijn niet eens zo heel duur.

In het begin zul je wel moeite hebben bij het gebruiken van deze tongschraper, omdat je immers een kokhalsreactie krijgt wanneer je bijvoorbeeld met zo’n tongschraper aan de slag gaat. Die reactie zal minder worden wanneer je vaker met een tongschraper werkt. Ook wordt dit reflex of reactie kleine wanneer je diep inademt, dan de tongreiniger gebruikt en vervolgens weer uitademt (en dan dus niet de tongreiniger gebruikt). Je zult merken dat het helpt.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.