Op maat: zadeldakconstructies

Iedere houten zadeldak constructie heeft een bijzondere uitstraling en zijn sinds enkele tijd weergaloos populair. Iedere houten dakconstructie is met aandacht samengesteld waarbij belangrijke kenmerken zoals betrouwbaarheid en authenticiteit van zeer groot belang zijn. In Geesteren Gelderland hebben wij laatst prefab houtbouw in elkaar gezet waarbij gelet wordt op de duurzaamheid en de regionale krant er zelfs over heeft geschreven. Wilt u meer weten over deze bouwwerken dan bent u van harte welkom op locatie wat als gevolg heeft dat u alles weet over een Douglas frame!

Doorgaande pen-gat verbindingen en knokkelverbindingen worden het meest gebruikt in de bouw bij het realiseren van zadeldakconstructies. Al jarenlang zorgen wij ervoor dat verbindingen foutloos en op tijd worden gerealiseerd en dat deze origineel zijn. Elke zadeldak constructie heeft originele bijzonderheden met een niet te overtreffen uiterlijk. Voorafgaand er begonnen wordt aan het project overleggen wij met onze klanten wat bij de klanten past en maken wij een ontwerptekening voor een originele eiken gebint welke ons team gauw bij onze opdrachtgever bouwen.

Een cottage met zadeldak constructie maakt het leven fijner en aangenamer naast dat buitenkamers eenvoudig te verwezenlijken zijn. Toch willen wij ons richten op grotere projecten en helaas geen particuliere kleine tuinhuisjes. Wilt u dat wij die creëren dan adviseren wij een bekende van ons. Een door ons team geïnstalleerde houten za bekijken? Bekijk onze gerealiseerde projecten.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.