Online ritregistratie helpt uw bedrijf een stap verder!

U bent eigenaar van een bedrijf met veel werknemers op de autobaan. Dan is het handig om een goed werkende kilometerregistratie te hebben die voor u een eigen online inzicht geeft. Misschien is dan de kilometerregistratie wel iets voor uw, maar dan niet met verveelde lange administratie blaadjes, maar gewoon online.

Kilometerregistratie 

Tegenwoordig zijn er erg veel registratiesystemen voor bedrijfsauto’s te vinden en te gebruiken. Ze zijn lang niet allemaal even functionerend, maar wat dacht u van een online versie via een app of GPS. Dit is een nieuwe manier van kilometerregistratie die u een stap verder helpt de goede richting in. Het is een heel makkelijk online systeem die voor elk bedrijf betaalbaar is.

Ritregistratie

Iedereen heeft tegenwoordig wel de toegang tot het internet of gps op ieder moment van de dag, waardoor deze online ritregistratie altijd werkt. Hiermee heeft u altijd inzicht van waar uw medewerkers rijden, waar ze zijn geweest, hoeveel kilometer ze hebben gereden en hoe laat ze bijvoorbeeld zijn begonnen met rijden. Dit gebeurt allemaal door middel van dit online systeem. Deze rittenadministratie is een nieuwe manier en helpt uw bedrijf een stap verder de goede richting in. Het is daarom voor uw onderneming of bedrijf de uitkomst!

 

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk. Bookmark de permalink.