Mijn nieuwe baan

Twee maanden geleden ben ik helaas mijn baan verloren. Een enorme domper, zowel op financieel als persoonlijk gebied. Financieel omdat ik een baan had waarbij ik nooit op mijn portemonnee hoefde te letten, een enorme luxe dat weet ik, maar het is toch wel erg vervelend als dat ineens wegvalt. Als je ineens op moet letten wat je kunt uitgeven. Daarnaast genoot ik van mijn werk. Het gaf me voldoening. Heerlijk vond ik het om telefonische te communiceren. Ik ben namelijk communicatieadviseur. Ik wilde graag weer aan de slag dus daarom besloot ik de hulp van het uitzendbureau in Drachten in te roepen. Daar vertelde ik mijn verhaal en ze hebben me werkelijk enorm goed op weg geholpen. Mijn eerste functie was niet waar ik precies naar op zoek was. Het was ook niet echt mijn beroepsfunctie. Nu zit ik echter helemaal op mijn plek. Als communicatieadviseur ben ik hier verantwoordelijk voor iedere communicatie die er gedaan moet worden. Daarnaast ben ik leiding van de afdeling geworden. Indien je ook werkloos bent en graag hulp wilt bij het vinden van een baan raad ik het uitzendbureau in Heerenveen of in Drachten aan? Soms lukt het niet om op eigen kracht een baan te vinden. Hoe fijn is het dan op hier hulp bij te krijgen van mensen die er verstand van hebben en het precieze netwerk hebben?

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Overig. Bookmark de permalink.