Mijn kamer sfeervol verlichten

Bij het inrichten van mijn nieuwe huisje ben ik druk bezig met het combineren van verschillende stijlen.  Ik had heel wat inspiratie opgezocht en opgeplakt in een boekje. Dit boekje draag ik altijd mee voor het geval ik iets nieuws leuks tegen kom. Ook voor lampen heb ik heel wat ideeën die ik wil toepassen. 

Ik wil natuurlijk boven de eettafel een mooie hanglamp, dit zal waarschijnlijk een grote kroonluchter worden. Ik vind dit heel chique en zeker leuk staan bij een moderne inrichting. Het geeft zeer sfeervol licht en staat heel ruimtelijk in de kamer.

In de rest van de woonkamer wil ik vloerlampen, dit staat heel decoratief en geeft toch mooi licht. Zo hoef ik geen gigantische planten te kopen of andere grote decoratie, het word mooi opgevuld en het heeft ook nog eens een leuke functie.

Door middel van lampen kan je je kamer heel veel sfeer geven en mooi verlichten, zo is er overdag een mooie lamp te zien en zodra het donker word geeft hij ook nog eens prachtig licht. Het is belangrijk dat een lamp mooi licht geeft, je wil geen tl balken in je woonkamer, het moet sfeervol en gezellig zijn. Hiervoor moet je zorgvuldig je lampen kiezen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.