Met de nieuwe golfswing kan je spel verbeteren en handicap verlagen

Er is een nieuwe methode ontwikkeld om je golfswing te verbeteren zodat je handicap kan verlagen. De Orange Whip Swing Trainer zorgt voor een verbetering van ritme, balans, tempo en timing. De golfswing is te gebruiken als trainingmiddel voor thuis maar is ook in te zetten bij de warming-up. De lichaamsdraai zal verbeteren waardoor je ook beter gaat spelen. Veel professionele spelers zijn inmiddels om en gebruiken de Orange Whip Swing Trainer tijdens de warming-up en reguliere training.

De golf swing verbeteren
De Orange Whip Swing Trainer is ontwikkeld door Jim Hackenberg in 2009. Op dat moment was hij een PGA professional die de tour wilde spelen maar dit zag mislukken. Om zich te verbeteren en zijn fysiek te versterken is hij zich gaan interesseren in het verbeteren van de golfswing om zo de handicap te verlagen. Jim Hackenberg heeft als caddie veel wedstrijden geobserveerd en kwam zo op het idee voor de Orange Whip Swing Trainer. Met dit product wordt de golf swing oefenen eenvoudig gemaakt. Het is op ieder moment en plaats mogelijk om hiermee te werken. De Orange Whip Swing Trainer in zijn huidige versie is ontwikkeld na jarenlange research en tests uitgevoerd te hebben.  Jack Hackenberg zegt hier zelf over: “I found that golfers made the greatest immediate improvement by helping them to swing in rhythm while maintaining balance.”

Handicap verlagen met het negen stappenplan golf
Om op een hoger niveau te komen is het negen stappenplan golf in het leven geroepen. Onder amateurs kwam het regelmatig voor dat men niet meer wist hoe zij zich nog konden verbeteren. Een handicap verlagen laat staan krijgen leek ver weg. Door de golf swing te verbeteren, wordt het spel ook naar een hoger niveau gebracht. Het is geen vervanging van het trainen op de golfbaan maar een uitstekende aanvulling op de slag.

Dit bericht is geplaatst in Sport en Spel, Overig met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.