Luiertas wallaboo mijn aanwinst

Luiertassen waren voor mij altijd een mirakel. “Wat moet je met een speciale luiertas terwijl je al het spul ook gewoon in een normale tas kunt stoppen” was altijd de gedachte van mijzelf, maar sinds ik een luiertas gekocht heb weet ik pas wat de voordelen ervan zijn en daarover wil jou nu graag van overtuigen.

Luiertas

Het klinkt zo raar, een luiertas, maar in principe is het niks anders dan een tas met een speciaal vak voor de luiers en de een speciaal vak vak voor de spullen die nogal handig zijn bij het verschonen van uw kind. Ik was altijd van mening dat het maar onzin was, want je kunt het toch ook gewoon in je normale tas stoppen. Tot dat mijn vrouw er zelf eentje gekocht had via een online webshop.

Webshop in luiertassen

Bij deze online webshop waren van allerlei luiertassen te koop. Enkele merken waren Dushi, Lief, Mix Mamas, Oilily, Pip en Wallaboo. Uiteindelijk kozen wij voor een nette luiertas van het merk Wallaboo. De tas is handig wanneer we een dag op pad gaan met ons kind en hoeven we niet met één zware tas te lopen. Alles kan er makkelijk in en helpt ons om meer te genieten van dagjes uit met de familie.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.