Loodgieter Rijswijk

Het komt in Rijswijk vast weleens voor dat u een defect hebt in de keuken of de badkamer. Maakt u zich absoluut geen zorgen, wij van Verant Loodgieters Rijswijk komen graag naar u toe om het een en ander op te lossen. Door onze ervaring weten wij precies wat we doen en wat er nodig is om de reparatie uit te voeren.

Ga in zee met Loodgieter Rijswijk

Het is verstandig om ons te benaderen voor dit soort reparaties, met onze vakkennis en ervaring zijn wij inmiddels gespecialiseerd in dit soort alledaagse klusjes. Daarnaast bieden wij nog iets unieks aan, namelijk de 24/7 spoedservice. Mocht u nou om 5 uur ’s ochtends willen douchen maar is de waterleiding stuk? Bel ons, wij komen direct naar u toe om het te repareren.

Installaties door Loodgieter Rijswijk

Naast de reparatiewerkzaamheden zijn wij ook in te huren voor het installeren van bijvoorbeeld een cv-ketel. Ook dit behoort tot onze specialiteiten, veel van onze klanten zijn al tevreden gesteld door loodgieter Rijswijk. Bel of mail ons even voor meer informatie, wij zullen al uw vragen beantwoorden. Loodgieter Rijswijk staat voor kwaliteit, ervaring en vakkennis. Wij hopen u graag van dienst te zijn!

Loodgieter Rijswijk
Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.