Lampen voor ons nieuwe huis

Afgelopen jaar zijn mijn vrouw en ik verhuisd naar het westen van het land. Mijn vrouw en ik zijn allebei geboren en getogen in het oosten van het land, en wouden graag verhuizen naar het altijd gezellige westen. We hebben een huis gekocht, en mijn vrouw is een binnenhuisarchitect, dus de inrichting van het huis heb ik helemaal aan haar overgelaten.

Mijn vrouw heeft een lampen-fetisj

Mijn vrouw heeft een hele erge lampen-fetisj. Ze wilt al haar lampen in de meest aparte vormen. Toch vertrouwde ik mijn vrouw wel een taak als het uitkiezen van de lampen toe, aangezien wij ook in ons oude huis in de Achterhoek de meeste aparte, maar toch geweldige mooie lampen in het huis hadden staan.

Mijn vrouw kocht bij lampenspecialist vele verschillende plafondlampen, die ze op allerlei verschillende plekken in het huis heeft laten aansluiten. Ook heeft ze verschillende hanglampen opgehangen in het huis, zo hebben wij een ‘Candle-lamp’ aan de eettafel, want naast een klassieke uitstraling ook veel sfeer met zich mee brengt.

Bent u op zoek naar een lampenspecialist? Dan wordt het u heel gemakkelijk gemaakt, want door de komst van het internet kunt u vanuit uw luie computerstoel tegenwoordig de allerleukste lampen bestellen. Kijk op de site voor meer informatie!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.