Lampen in mijn nieuwe huis

In een nieuw huis horen nieuwe lampen. Dit betekend een goede zoektocht naar de mooiste lampen. Alles in het nieuwe huis moet perfect zijn. Daarom word het een lange zoektocht. Maar ook een zoektocht naar de mooiste prijsjes voor de mooiste lampen.

Ik ben bereid een goede prijs te betalen mits de lamp dan ook volledig naar mijn smaak is. Ik ben op zoek naar plafondlampen. Deze komen in onze gang en op onze overloop. We hebben een vrij ruime gang dus er mag wel wat licht komen. Ook komen er mooie accessoires als grote vazen met planten. Het mag wel chique zijn maar zeker ook wel wat modern.

Ook ben ik op zoek naar wat hanglampen, deze komen uiteraard boven de eettafel. Ik wil hiervoor een moderne lamp hebben maar ook klassiek, hij moet passen bij twee verschillende stijlen omdat ik deze beide combineer in  mijn interieur.

Mijn interieur is zwart met wit, het mag dus geen gekleurde lamp zijn, het liefste iets met glas of iets dergelijks. Ik ben na lang zoeken terecht gekomen bij toplampen, en dit zijn inderdaad top lampen! Ik vind ze prachtig en ze zijn helemaal naar smaak. Ik heb ze direct online besteld en ze komen zo binnen, ik ben heel benieuwd en eigenlijk nu al tevreden.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.