Koffiebekerbestellen en de geschiedenis van koffie

U bent vast een van de velen Nederlanders die dagelijks meerdere bakkies koffie nuttigt. Heeft u zich al eens afgevraagd waar dit mooie product nou eigenlijk vandaan komt? In dit artikel vertellen wij u er meer over. Wilt u uw koffie ook het liefste uit koffiebekers op maat? Dan bent u bij Koffiebekerbestellen.nl aan het juiste adres. Op https://www.koffiebekerbestellen.nl/ bestelt u tegen voordelige tarieven koffiebekers  die geschikt zijn oor alle koffieautomaten!

De oorsprong van koffie

Koffie werd voor het eerst door de mens opgewekt in het koninkrijk Kaffa. Dit was gelegen in het hedendaagse Ethiopië. Daar noemde ze het Buna of Bunn. Dit betekent boon. Over de ontdekking van de koffie staan veel legenden. Een van deze legendes gaat over een herder die Kaldi heette. Hij zag dat geiten na het eten van de bonen heel opgewekt waren. De herder plukte de bonen en kookte deze. Hij maakte er een aftreksel van dat een bittere drank opleverde. Het gaf de herder een gevoel van helderheid en voldoening.

De verspreiding van koffie

De drank werd opgemerkt door handelaren uit Arabische landen. ook door de art Avicenna uit Perzië werd de werking van koffie opgemerkt. de Arabische landen hebben het telen van koffieplanten in gang gezet. Koffie werd kort daarna erg populair in de Arabische landen. Mokka werd de belangrijkste stad voor het distribueren van koffie. De koffiesoort mokka is ook naar deze stad vernoemd. Naar verluidt was het eerste Europese koffiehuis te vinden in de Italiaanse stad Venetië.

Optimaal genieten van koffie

Na het lezen van dit artikel heeft u vast en zeker weer genoeg te vertellen bij het koffieautomaat op werk. Het is natuurlijk nog leuker als u de koffie op werk kan nuttigen uit een op maat gemaakte beker die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Kies daarom voor de koffiebekers van koffiebekersbestellen.nl!

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.