Kleine sokken voor stiletto’s en pumps

Middelbeers – Draagt u pumps of stiletto’s? Draagt u deze schoenen voor een langere tijd? Dan weet u als geen ander dat u er aan het einde van de dag pijnlijke voeten aan overhoudt door wrijving. Dit veroorzaakt op zijn beurt weer blaren. Vanaf nu kan dit worden voorkomen door speciale kleine sokken te dragen.

Voetsokken
Steps Footsocks zijn nieuw binnen de wereld van sokken. Dit zijn niet de normale kousevoetjes, maar zijn kleine sokken voor vrouwen. Deze worden gedragen in pumps en stiletto’s. Dankzij deze kleine sokken worden de voeten beschermd tegen frictie en wordt het risico op blaren verkleind. De sokken zijn naadloos, zacht en voorzien van een siliconen rand. De voetsokken blijven perfect op hun plek zitten, zijn comfortabel en niet zichtbaar wanneer ze gedragen worden in pumps en stiletto’s. Deze sokken zijn nieuw op de markt en zijn revolutionair. Het dragen van pumps en stiletto’s is aanzienlijk comfortabeler dankzij deze sokken.

Comfort
De sokken richten zich dus voornamelijk op comfort. Pijnlijke voeten zijn verleden tijd en blaren komen niet of nauwelijks nog voor. Welke vrouw wil dit nu niet? Bovendien gaan ze niet geuren, wanneer deze sokjes gedragen worden in pumps of stiletto’s.

For more information please feel free to contact Steps Footsocks.

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.