Kinderkarts, zodat de jongste onder ons ook kunnen racen op de Kartbaan

Op de kartbaan wordt er veel geracet door volwassenen die daar van genieten. Het is nu bij Van Der Ende Racing Inn ook voor kinderen mogelijk om wedstrijdjes te rijden. De nieuwe kinderkarts voldoen aan alle veiligheidseisen voor de kinderen. Want racen geeft veel plezier maar het moet ook veilig kunnen.

Kinderen rijden met nieuwe kinderkarts op de kartbaan
Kinderkarts zijn voorzien van de laatste veiligheidstechnologieën zodat het veilig is om met een kinderfeestje te gaan karten. Het grootste verschil met een volwassen kart is de verstelbaarheid. De maat is aangepast op kinderen en die hebben veel verschillende lengtes. Het stuur is dichter en verder van zich af te zetten. Daarnaast zij de pedalen in hoogte verstelbaar. De stoel is naar voren en achteren te verzetten en in verschillende hoogtestanden te plaatsen. Zo gaan kinderen bij Van der Ende Racing Inn veilig de kartbaan op.

Binnenkort ook nieuwe karts voor volwassenen
Naast dat er al kinderkarts rondrijden op de kartbaan worden de karts voor volwassenen ook verbeterd. Alle karts zullen gelijk afgestemd worden zodat er geen oneerlijke wedstrijden worden gereden. De laatste updates worden door medewerkers met de juiste technische kennis uitgevoerd. De nieuwste veiligheidstechnologieën worden toegepast op de karts. De karts zullen hierdoor nog beter rijden en er nog spectaculairder uitzien.

Lees meer op: https://www.vanderende.com/

Dit bericht is geplaatst in Sport en Spel, Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.